Pelit

Päivämäärät

Esitapaaminen su 29.6.2014

Ensimmäinen peli la 16.8.2014

Toinen peli la 11.10.2014

Kolmas peli la 22.11.2014

Esitapaaminen

Esitapaaminen on osa kautta. Jos tiedät, ettet pääse esitapaamiseen, sinun ei kannata ilmoittautua peliin (ei koske kaikkia avustajia, ks. alla!).

Meidän kokemusten mukaan se, että pelaajat ovat tutustuneet toisiinsa ja toistensa hahmoihin jo etukäteen, käyneet läpi jännitteitä ja yhteistä historiaa sekä miettineet pelin teemoja ja toimintatapoja, tekee pelikokemuksesta todennäköisesti huomattavasti intensiivisemmän ja sujuvamman. Alkupeli ei mene toisiin tutustuessa, jännitteet on heti selvillä, hahmoilla on jo jonkinlainen tunneside toisiinsa, tapahtumilla on enemmän merkitystä. Meidän kokemusten mukaan asioiden sopiminen sähköpostitse on hidasta eikä kaikkien kohdalla toteudu ollenkaan, ja vapaaehtoisiin tapaamisiin tulee vain se muutenkin aktiivinen kourallinen pelaajia. Tästä syystä päädyimme lisäämään esitapaamisen ns. neljänneksi kauden peliksi.

Joiltakin avustajahahmoilta edellytetään osallistumista esitapaamiseen, jos hahmo on mukana useammassa kohtauksessa tai pelissä. Esitapaamiseen kannattaa varata koko päivä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s